download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Тема за музика

<1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 02.08.06, 00:43

RE: RE: RE: Muzika

” Това не е сайт за рекламации на други сайтове. Моля Ви не злоупотребявайте. „
xaxa това не е мой сайт. Никой не ми плаща за да го споменавам! Как да помогна на човека без да му кажа къде да търси? Върви се скрии някъде !
anonymous
Сря, 02.08.06, 12:56

RE: RE: RE: RE: Muzika

” xaxa това не е мой сайт. Никой не ми плаща за да го споменавам! Как да помогна на човека без да му кажа къде да търси? Върви се скрии някъде ! „
Да и аз така мисля в някой случаи е невъзможно да помогнеш без да кажеш сайт
anonymous
Сря, 02.08.06, 13:09

Muzika

Друг е въпроса, че това не е сайт, а Direct Conect (DC) хъб/сървър
anonymous
Сря, 02.08.06, 14:33

RE: RE: RE: RE: Muzika

” xaxa това не е мой сайт. Никой не ми плаща за да го споменавам! Как да помогна на човека без да му кажа къде да търси? Върви се скрии някъде ! „

Приятел ако беше прочел внимателно щеще да разбереш за какво става въпрос. А не просто ей така-дай да напиша нещо да минава време.Разбираш ли. Относно начините за това как можете да помогнете на някой (освен ако имате време от тъпотии и заяждане) е да дадете инфо за себе си: маил адрес, skype, msn messenger...и т.н.Сега виждате,че е имало начин нали?

Друг е въпроса, че това не е сайт, а Direct Conect (DC) хъб/сървър
Много добре знам какво означава това. Ако за теб съкращение от рода на ...bg или ...x.бг сайтове не е реклама аз не знам. Ако беше прочел изцяло съдържанието на темата нямаше да кажеш така, защото явно някой си е изтривал мнението.
Но няма значение дори и да не е така, съкращения от този тип относно споменатия сайт или споменаването на такова име в сайта ни е вид реклама за конкурентните ни сайтове.

anonymous
Сря, 02.08.06, 15:15

Muzika

Първо не съм ти приятел. Това е форум и целта е, който има въпрос да попита и някой да му отговори. След време някой друг ако има същия въпрос може да влезе и да прочете без да си губи времето да пита отново за същото нещо понеже отговора не е бил написан във форума, а е пратен по e-mail.
" Ако беше прочел изцяло съдържанието на темата нямаше да кажеш така, защото явно някой си е изтривал мнението."
Първия пост в темата на създателя и - "V tozi forum 6te si prikazvame za muzika estestveno no i za mnogo drugi raboti!!6e si menkame linkove za muzika" А ти прочете ли съдържанието на темата?И НИКОЙ НЕ МИ Е ИЗТРИВАЛТ ПОСТОВЕТЕ, ЗАЩОТО НЕ Е ИМАЛО ПРИЧИНА !
dc.data.bg не е конкурентен "сайт" (както ти казваш) на download.bg. Става дума за две съвсем различни неща.
БЕЗ ДАВАНЕ НА ЛИНКОВЕ КЪМ ДРУГИ САЙТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТГОВОРИ НА ВСИЧКИ ЗАПИТВАНИЯ СЪС ФОРУМА !
anonymous
Сря, 02.08.06, 15:17

Muzika

Погледни тук ! Виж колко линкове са дадени във форума. Много реклама много нещо, а?

998 теми, търсене за "http://"

http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=Topics&q=http%3A%2F%2F

редактиран от anonymous на 02.08.06 15:17
anonymous
Сря, 02.08.06, 18:57

Muzika

аз я имам песента на наско ментата
anonymous
Сря, 02.08.06, 19:21

RE: Muzika

” аз я имам песента на наско ментата „
Ми прати я на nadqivanova за повече инфо виж стр 1!!!!!!!!!!!:)
редактиран от anonymous на 02.08.06 19:30
anonymous
Чет, 03.08.06, 11:55

Muzika

Според мен имаме прво да си менкаме линкове който иска може да си менка тва е моето мнение окс ако е реклама на др саит по маил ли да си ги прщаме само дугите да не разберат ми аз не искам да си ги получавам на маила щот не е само мой
редактиран от anonymous на 03.08.06 11:56
anonymous
Чет, 03.08.06, 13:45

RE: Muzika

” Според мен имаме прво да си менкаме линкове който иска може да си менка тва е моето мнение окс ако е реклама на др саит по маил ли да си ги прщаме само дугите да не разберат ми аз не искам да си ги получавам на маила щот не е само мой „

Много интересно. Ползвате едновременно няколко души един маил. Така ли. Вместо да ми философстваш за линкове и т.н. си направи личен маил (т.е. тука думата личен е неуместно използвана по простата причина, че маил-а е на една личност или компания, предприятие..) . От спора, който водим от началото на темата искам да ти кажа, че просто след 2 седмици тази тема ще се прехвърли в 2,3,4,5 стр. и после ще изчезне. Ако пък пускаш все нови теми (напр. за еди коя си песен) ще ги намираш много по лесно.

<1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.