download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Първоаприлски шеги

< 1 2 >

Автор
Съобщение
insecteater
Пет, 27.03.09, 14:32
Някой има ли идея какви шеги можем да погодим на колеги/приятели

Нали имаше разни програмки, които обръщат десктопа наобратно, или пък карат мишката да се движи като пияна. Вечерта след като си заминат колежките, ще им сложа някакви такива в startup-a

Това, че ще зашия чорапите на баща ми е ясно
На лазерния принтер ще отпечатам някоя банкнота, която уж да изглежда истиснки, ама да е с лицето на жертвата и да пише някаква глупост на нея и след това ще я оставя "случайно" на пода (Щото тая жертва може да ми стъжни живота ако шегата с нея е гадна)

Други идеи ?
Споделяйте, щото датата наближава.

dreamskill
Пет, 27.03.09, 19:37
Хаха...поздравления за темата!
Аз по-миналата година казах на баба и дядо,че една наша близка в Турция е починалаНаправо щяха да правят инсулт.Можете да пробвате това
angelicstar
Пет, 27.03.09, 19:51
Ами това вече е гадно! С такива работи майтап не става.
anonymous
Пет, 27.03.09, 20:44
Ганчо, друго за което се сещам е да накараш жертвата да инсталира едно exe файл и да се инсталира едно дето на екрана ти се появява 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 и компютъра се изключва!!! Бях видяла преди тук във форума, един съфорумец го беше прикачил. Потърси малко, пък и може и ти да го направиш Ако имам други идеи - пак ще пиша... Но това с палавите мишки и десктопите дето се обръщат е забавно...
tochnia1
Съб, 28.03.09, 00:32
Аз пък съм на мнение, че ако избазикате някой на 1 април и той се хване, значи е ..... мноо див човека....

Айде малко идеи и от мен. Значи, за работещите, има мноо яка базикня.Правиш се, че излизаш от офиса на баш шефа и казваш, на колега - Иване, шефа те вика, малко е ядосан, ама май не беше на теб ядосан........ Онзи отива, и се връща весел, защото шефа разбира от майтап.

  За Едиз и наборите му - Леееекичко закъснява за час, и с влизането, казва без да обръща внимание на госпожата - Иване, Директора каза веднага да идеш при него ! Баща ти/майка ти са там и са много разтревожени!

  Аз, като ученик, бях разглезен доста и палав, но пращах другарката при Директора, точно на този ден.Малко ми се разсърди, но после се говореше 2 месеца за случая.

  И един майтап от по-високо ниво. Купува се войнишка димка, и се слага под колата на колега, съученик, шеф (ако разбира от майтап) или просто под колата на някой дет е паркирал на близо! И се почва крясаци и щуране около колата - Гориии, ще гръмнеееее!!! Ефекта е поразителен!

  Ако познавате много хора с автомобили и тези хора си тръгват по едно и също време с вас от работа, си носете една торба с картофи! Пъхате в аспусите на всички и на края на деня, когато всички са си направили бъзик с вас или по между си, си тръгнат..... ще финишират деня с изненада.

  И един отвратителен базик/гаднярство! Купува се пяна за прозорци, от тези, с които се уплаънява дограмата дет се монтира.Наставя се с няколко маркуча, за да се постигне около 30-40 см. Вкарва се в аспуха на някоя модерна кола, на ваш колега/педал и се излива съдържанието, докато не се запълни, но пък и да не се вижда пяната.Трябват около 1.5 часа, за да се получи ефекта.После имайте номер на пътна помощ, за да сте "усложливи" на колегата!

dreamskill
Съб, 28.03.09, 00:37
tochnia1,хаха..разсмя меНикога няма да забравя.Миналото лято пъхнахме картоф в ауспуха на един трабант.И към 7 часа сутринта се чу нещо като бомба...така се събудих
А защо не давате разхлабителни вместо шоколад?Но заключете тоалетната и скрийте ключа някъде
zlatena
Съб, 28.03.09, 00:41
” ...Нали имаше разни програмки, които обръщат десктопа наобратно.... „

Един ден им наобърнах екраните на "една страна"...
Голямо наместване падна после.

oldcastle
Съб, 28.03.09, 00:53
Имаше едни bat-файлове на Еди много весели. Единия отваряше CD-то 10 пъти, за другите не се сещам. Така се бях шашнал един път с тях.
kookki
Съб, 28.03.09, 08:51

RE: Първоаприлски шеги

Аз имах едно което караше иконите на работния плот изведнъж да започнат да падат към лентата на задачите и да подскачат по нея, но съм го затрил.Някой ако се сеща откъде може да се дръпне, е забавно.
kookki
Съб, 28.03.09, 09:14
Тука гледах един бъзик с вирус ако иска да го пробва някой и да сподели,че мен ме няма много в CMDhttp://vbox7.com/play:357d05c1

< 1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.