download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Проникване в чужд компютър

<1 2 3 4 5 6 >

Автор
Съобщение
anonymous
Нед, 09.03.08, 21:46
Тъй като това се отнася за друг, твоя коментар имам предвид-извинявай все пак.Някаква команда за връзка през телнет, ако влезеш в друг комп?
anonymous
Нед, 09.03.08, 22:05
Команда или програма, чрез която можеш да видиш какво става отсреща на другия компютър при наличен АЙ ПИ....,,при отворен порт,,,,,
anonymous
Пет, 12.09.08, 11:01

RE: Проникване в чужд компютър

блогодаря за програмите за аипита но имат вируси
anonymous
Пет, 12.09.08, 12:37

RE: RE: Проникване в чужд компютър

дура бура, абер си немате. ша фи проникна сичките ламета..... Морал нямате , тръгнали сте да дискотирате теми далеч от вашите възможности.
Разберете , че хакерите са общност от хора който споделят общи ценности и идеи. Хакерите правят така, че интернет да работи и нея рушат и да задават глупави въпроси. Тези който наричат себе си хакери са някакви пумияри възполват се от пуликуваните уязвимости, теглят експойти на готово и се тупкат в гърдите.
dhtj
Пет, 12.09.08, 13:56

RE: RE: RE: Проникване в чужд компютър

” дура бура, абер си немате. ша фи проникна сичките ламета..... Морал нямате , тръгнали сте да дискотирате теми далеч от вашите възможности.
аре бе разбирач хаквай ме

boy4o
Пет, 12.09.08, 16:50
anonymous
Пет, 12.09.08, 17:23

RE: RE: RE: RE: Проникване в чужд компютър

Ако беше схванал поне малко съдъжанието на поста нямапе да се зъбиш така и неправомерно да уперябяваш думата хак за нещо което носи друго наименование, ок ?
не съм разбирател , всеки един който счита себе си за специалист в сис. адм. : трябва да е нясно от ос, фс и хардуер, какво и как.
всеки който счита себе си за вън от понятието нооб, трябва да е нясно какво е инет как работи и етц. Ако ти можиш да ме обориш на тези теми ... ще призная , че не си ламе!!!
и не свързвай думата хак/хакер с проникване в компютър, всеки който е добър в нещо и помага на другите дръжи на порядките на тази социална група е хакер, не е задължително да е свъзано с комютри...компренде :)
редактиран от anonymous на 12.09.08 17:24
кака.лара
Пет, 12.09.08, 19:15

Добре, че кака си знае, че е ламерка, та не се тръшка от такива теми!
anonymous
Пет, 12.09.08, 20:35
Ебаси то голяма тема, скоро и дву-годишнина ще трябва да правим :) Е през това време авторът на запитването дали е успял да проникне в чуждия компютър? И ако да (което ме съмнява, понеже толкова лесно ако ставаха нещата...) струвало ли си е :) А относно проникването в чужд компютър - това е все едно да влезеш в къщата на някой и да му ровиш личните вещи - незаконно и неетично (а и извратено понякога :)) - а който даде съвет как да се извърши това става и съучастник :) Много готина статия е това (http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1200591775). Много е хубаво да има всякаква информация в Интернет, обаче поднесено всичко наготово не може да подтикне никого към мислене. Дано подрастващите седнат и понаучат нещо, вместо да очакват всичко да им се поднесе без да се потрудят за да го получат. Много е прав clt_seq_0 че хакерите действат, за да създадат или подобрят нещо вместо да рушат. Тъй че който иска да хаква, краква, ръчка и тем подобни - доста трябва да почете (но не форуми :). Т'ва е ... ебаси дългото се получи.
anonymous
Пет, 12.09.08, 20:38

RE: Проникване в чужд компютър


Добре, че кака си знае, че е ламерка, та не се тръшка от такива теми!

Каке, права си да не пишеш по тези теми! Има си "разбиращи" хора прочели една-две статии в Wikipedia... нека те си пишат тук!

Това, че съм "noob" не ми пречи да се зъбя на "разбиращите", който са си "lamer" - и над мойте възможности!

anonymous
Съб, 11.10.08, 11:55

RE: Проникване в чужд компютър

Хей пич! Аз съм на 52 години и съм много учуден, кой те е взел на работа???! Тези операционни системи, които споменаваш не са Уйдноус, а Линукс. Поне да беше прочел малко. Това, че по имена са близки до уина, не значи, че са такива. За другите трябва яко четене. Така, че прощавай! Друг път като пишиш мисли!

<1 2 3 4 5 6 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.