download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

парола в абв

< 1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 27.12.06, 04:27
имам проблем...от няколко седмици един младеж ме тормози..разбил ми е паролата в abv и ми пише mail-i на hotmail пощата!!!ако някой може да ми помогне да си върна пощата,моля пишете на anonimka@abv.bg:(
редактиран от stefankr на 27.12.06 17:16
anonymous
Сря, 27.12.06, 04:29

прола в абв

мн ми е спешно.....:(
anonymous
Сря, 27.12.06, 06:51

прола в абв

Я даи малко повече инфо, че не разбирам какво точно имаш впредвид.
anonymous
Сря, 27.12.06, 08:54

прола в абв

изпрати ми неговия IP адрес и може би ще ти помогна
hoseto_
Сря, 27.12.06, 10:05

прола в абв

мииииииии така е. Много хора ползват Proxy Chain. А колкото до пощата така става като отваряш всякакви писма дето незнаеш от кого са. абв се хаква най-лесно. За напред ще знаеш да не отваряш такива писма. Аз лично на ден получавам по 20-30 писма от които 99% са спам. Такива просто ги трия без да ги отварям.
anonymous
Сря, 27.12.06, 16:23

RE: прола в абв

” Я даи малко повече инфо, че не разбирам какво точно имаш впредвид. „
значи..нещата стоят така...разбили са ми паролата в абв и от моят mail ми пращтат някакви заплашителни писма на другата ми поща в hotmail..ако някой може да ми разбие паролата и дами върне maila ще съм мн мн мн благодарна:(
anonymous
Сря, 27.12.06, 16:46

прола в абв

ха ха ха
И какво става ако натисне "Забравена парола"? Туко виж се сети за тайния си върпос или алтернативния e- mail адрес. ;) Или още по- гадното (за теб) просто да напише едно писно на админите на abv и да ги помоли да закрият пощенската кутия, понеже някой е разбрал (не е като хакнал) паролата и остава да може да е малко по добре с дар словото и ха няма поща. :)
Хакнах ти пощата алабала не се занимавай с мен.... хахаххахахахха
Що за глупости. Айде да направим така. Таже и стимул ще имаш, просто защото си много добър, според себе си. Та стимула са 300 лева. Ей на тука пред всички го пиша. Твои ще са като успееш да хакнеш и моята поща, която, о да, пак е в abv.bg.
Драсни ми едно писамце от мен за мен или просто направи нещо... 300 лева са си 300 лева. А ти си добър, даже както казваш, много добър. Ти си на ход.
Успех (ще ти трябва).
anonymous
Сря, 27.12.06, 16:54

RE: прола в абв

” ха ха ха
И какво става .... „
Остави си поне пощата, де ,та да не ги мъчиш много
anonymous
Сря, 27.12.06, 17:04

прола в абв

neizpolzwaema@abv.bg
Ако иска да му кажа и къде живея, че да може да дойде и да се качи на покрива с едно laptop- че да ми резне кабела и едната му страна да я набие в едната си карта, а другата страна на кабела в другата карта? Че да може за пред мен да е ISP то ми, а за пред него да е аз. Така ще може да ми снифи трафика и да ми вземе ценната паролка. Ако не може да направи това. То няма да може и да я вземе. Хмз... Туко виж е покрай съръвъра отговарящ за пощите на abv. Може пък да снифне него. Знам ли, те малко се менят и машините им не са една до друга, ама знам ли наистина.
Е, успехи, 300 лева съм ги отделил тука и ги гледам. Притеснен съм. Все пак Нова Година иде, не ми се дават туко така. Но справи ли се, ще се разделя с тях.
anonymous
Сря, 27.12.06, 17:39
За втори път чета за разбита парола, че и таен въпрос в АБВ_то . Въпроса се обсъждаше и в друг форум - имам странното усещане че всичко това е дело на техен вътрешен човек.
  Пиши до шефовете им, няма друг начин да оправиш проблема.

< 1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.