download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Fresh RAM 5.0.0


Забележително средство, с което ще подсилите системата си като оптимизирате паметта на РС-то ...


Изтегли (5337 KB)Readme

Визитна картичка на програмата

Автор: Reohix
Лиценз: Shareware
ОС: Windows XP/Vista 
Големина: 5337 KB
Обновен на: 11.06.2009 от stefankr
3067 показвания, 67 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 
Highslide JS

Когато става въпрос за оптимизиране на паметта Fresh RAM приема предизвикателството! С високотехнологично и мощно задвижване за оптимизация продуктът ще усили системата, за да възвърне тая памет, която сте изгубили по време на това, което се нарича изтичане на памет (RAM теч, memory leak). В резултат на неговите действия ще получите повече свободна памет, като по този начин ефективността на системата ще се увеличи чувствително и без никакви допълнителни хардуерни разходи. Fresh RAM прави това по един много интерактивен начин, като позволява да разберете какво е добро за системата и да видите резултатите в реално за себе си време.
 С 4 нива на оптимизиране Fresh RAM е мощен и гъвкав системен усилвател, който ще се погрижи да получите възможно най-доброто решение за оптимизация на паметта.
 Програмата включва сега и допълнителни Windows XP туикове (настройки), които ще предоставят на тая ОС допълнителни системни оптимизирания - UDMA66 поддръжка и L2 кеш спецификация. Това ще осигури да получите максимума от своя компютър. Включен е и мощен оптимизиращ Интернет връзката инструмент.
 Притежава подреден и интуитивен интерфейс.

Скрийншотове тук

Ограничения: 30 дни пробен срок, не разрешава да се тунингова (донастройва) Vista


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 24.03.09, 22:59, квант:
    Благодаря, отлична !!! Но само я пробвах, не ми се рискува и си минах на безплатната Memory Improve Master Free Version ! ( За да си спя спокойничко )
  • Сряда, 25.03.09, 03:16, karadzha:
    Благодаря, отлична !!! Но само я пробвах, не ми се рискува и си минах на безплатната Memory Improve Master Free Version ! ( За да си спя спокойничко )

     Нещо тук не е както трябва - пише 10. Трябва да се сменят местата на цифрите - тогава ще си точно първият, който е дърпал Фреша.

  • Сряда, 25.03.09, 14:04, квант:
    ” Нещо тук не е както трябва - пише 10. Трябва да се сменят местата на цифрите - тогава ще си точно първият, който е дърпал Фреша. „
    Мда, не съм пръв, но това не е проблемът, а това че програмката е отлична и платена. Но като няма риба и ракът е риба, както казват старите хора !!!
  • Сряда, 25.03.09, 18:02, karadzha:
    Мда, не съм пръв, но това не е проблемът, а това че програмката е отлична и платена. Но като няма риба и ракът е риба, както казват старите хора !!!

     То и аз не съм млад, ама ракът е къде-къде по-вкусен от рибата. Е, някой друг няма да е на това мнение, ама и тия стари хора ме съмнява да са яли рачешко

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.