download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Download.BG с "Премиум достъп"

Виж новината
<1 2 3 4 5 6 7 8 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 17.12.08, 21:32
здравейте и от мен според мен ако сайта стане платен ще има много последици най вече з сайта , предполагам че много хора ще спрат да влизат в този сайт следователно посещаемоста на сайта ще е много по ниска естествено и трафика ще намалее доста но това не е най важното най важното е че в един момент ще се окаже че сайта е пуст че се е превърнал в един "музей" който не се посещава
аз лично се изпатих от такава грешка и ако имам възможноста да я поправя бих го сторил но за жалост не мога да я поправя вече същото ще стане и с този сайт ше се срине за отрицателно време и след това ще трябва много ама наистиан много време докато се възтанови от тази глупост аз лично съм съгласен с това за плащането но повечето хора няма да го разберат и няма да искат да плащат за да вилизат в сайта (това са хора които използват сайта за развлечение ) а те са страшно много
anonymous
Сря, 17.12.08, 21:34
Ами аз имам една регистрация в този сайт и много често теглех от тук програми, защото ми БЕШЕ удобно. Но вече го казаха- при наличие на безброй безплатни сайтове с подобно съдържание, аз се оттеглям. Не ви прави чест да обвързвате достъпа до сайта със списанието си и със SmS-и. Но историята показва, че който се самозамае от определени успехи, бързо пада долу. Успех !
anonymous
Сря, 17.12.08, 21:39
Защо всички се хващат за парите?Безплатен софтуер може да се дръпне отвсякъде.Обаче за тези мижави 2.40 лв се ограничават и възможността за коментари към програмите,а те са това заради ,което предпочитах сайта.Можеше да видиш за какво става дума и то не от преписаните рекламни карета ,а от хора,които са го изпитали лично.Можеше да споделиш свободно мнението си за дадена програма.Иначе ако списанието струваше нещо бих си го купувал за да подпомогна сайта.
редактиран от anonymous на 17.12.08 21:40
anonymous
Сря, 17.12.08, 21:41
Еех момчета , момчета ! Заедно съм с вас от бр.1 на Бизнес софтуер , но ... то всичко поотделно е мъничко туй 2,40 , тока е мъничко /няма и 20 ст на киловат/, хляба е мъничко , ама не остава за масълце :) То и заплатата е мъничка в тон с всичко останало!
редактиран от anonymous на 17.12.08 21:44
anonymous
Сря, 17.12.08, 21:46
Глупаво е! С това решение със сигурност ще има отлив от потребители на сайта. За да е платено едно нещо трябва да предлага повече, от колкото други подобни сайтове. Не виждам смисъл да плащам за нещо, което ще получа безплатно на безброй други места в нета.
anonymous
Сря, 17.12.08, 21:49
” Колко ника ще си създадеш! Малко ми писва от тия никове с по-едно много "авторитетно" мнение. Ще ми е кеф ако продължиш да спамиш, но си плащаш за това. Поне ще има смисъл, защото твоите никове станаха над 200. Значи 200*2.40 = една средна заплата, по-висока и от на даскалите. А ако има още 3 като теб - берекет! Може и да стигнат за трафика на седмица и поддръжката на сърварите на тия момчета. „
Нещо не си наред, човече, аз съм с тоя ник, и единствено само с него в тоя сайт, от 2004 година, не съм имала друг ник тук, а и никога не съм писала във форума. Ама то от параноици на този свят, само китайците са повече.
anonymous
Сря, 17.12.08, 21:52
И като искате да си развиете сайта, има много по-елегантни начини- например чрез реклами. Въпроса не е до 1лв. или 5, а до пазарния принцип- а той е че когато искаш пари , а предлагаш нешо което е било без пари до сега, и го има в изобилие без пари навсякъде, те очаква пуст щанд( сайт)
dagger2
Сря, 17.12.08, 21:58
Аз съм за тази промяна нека си го напраят платен пък който му харесва сайта и съдаржанието в него ще си плаща . Но според мен повече хора и да искат да си го платят няма да могат 2.40 са леко така множко кат се сложи и ддс утиде кам 3лв. И едно въпросче към уважимите собственици ? Ква е фаидата от закопуването на списанието и отам с ваучер ли квот е там да се активираш акаунта нз как стоят нещата но ли е едно и също съдаржанието и в сайта и в списанието ???
hoseto_
Сря, 17.12.08, 21:59
те и data.bg въведаха преди платен достъп но до никъде не стигнаха. надявам се администраторите да разберат че българинът НЕ ПЛАЩА за неща които може да си намери и без пари. за това и хората от НСБОП няма да могат да затворят големите тракери.
soft-support
Сря, 17.12.08, 22:03
” За да е платено едно нещо трябва да предлага повече, от колкото други подобни сайтове. Не виждам смисъл да плащам за нещо, което ще получа безплатно на безброй други места в нета. „

Да, на много други места можеш да теглиш програми, включително и от техните собствени сайтове, но ако твърдиш, че не виждаш разлика между Download.BG и другите софтуерни сайтове в България ще ме изумиш. Това със сигурност е единствения сайт в България с толкова голям и удобно подреден каталог. В него има сякаш най-много мнения на потребители за отделните програми което е още един плюс. Който са му много 1.60 да не влиза, никой не ви задължава!

” И като искате да си развиете сайта, има много по-елегантни начини- например чрез реклами. Въпроса не е до 1лв. или 5, а до пазарния принцип- а той е че когато искаш пари , а предлагаш нешо което е било без пари до сега, и го има в изобилие без пари навсякъде, те очаква пуст щанд( сайт) „
Моля протечете тази тема в която има и отговори на администраторите за да не се повтаря едно и също нещо по два пъти. Едва ли някой ще отговаря на всеки с подобно "възмутено" мнение по отделно.
редактиран от soft-support на 17.12.08 22:04

<1 2 3 4 5 6 7 8 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.