download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

WhatInStartup 1.35


Малък, но мощен диспечер на автостартиращи програми


Изтегли (55 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Nir Sofer
Лиценз: Freeware
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7/8 
Големина: 55 KB
Обновен на: 26.06.2013 от 4eff
3960 показвания, 144 сваляния  Статистики


Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
1.15 CD 11-2009
 

WhatInStartup е програма, която показва списъка на всички приложения, които се зареждат автоматично, когато Windows се стартира.
 За всяко изделие се показва следната информация: Startup тип (регистърен запис/Startup папка), стринг на командния ред, име на продукта, версия на файла, име на компанията, местонахождение в регистъра или файловата система и други.
 Инструментът позволява лесно да деактивирате или изтриете нежелани програми, които работят с пускането на Windows. Може да го използвате при настоящото работещо копие на Windows, както може да го ползвате и за външно копие на Windows на друг диск.
 WhatInStartup поддържа специалната функция "Permanent Disabling" ("Трайно деактивиране") - ако дадена програма, която преди това сте забранили, се добавя отново сама в стартовата листа на Windows. Средството автоматично ще открие промените и отново я спира.

 Не изисква инсталиране или допълнителни DLL файлове. За да започнете да го използвате, трябва само да копирате изпълнимия файл (WhatInStartup.exe), в която и да е папка, която си харесате и може да работите с приложението.
 След това главният прозорец на WhatInStartup показва списък на всички програми, които са заредени при стартирането на Windows. Може да изберете един или повече пункта, а после да ги прекъснете (F7); да им позволите отново да се самостартират след предварително спиране (F8), да ги изтриете (Ctrl + Del) или да ги запазите в TXT/CSV/HTML/XML файл (Ctrl + S ).


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 07.04.09, 00:11, karadzha:
    В случай че софтът не иска да се тегли чрез даунлодър, то го свалете посредством "Запази адреса като ..." ("Сейв линк ес ...")

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.