download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Програми за Windows » Развлечения  Резултати 2981-2990 от 5091

Dashboard 2.1 beta 1 обновен на 26.01.2007
Информационен панел
Freeware
Windows All
STOP Network Productions Ltd.
Оригинален информационен панел в стил Microsoft Sideshow. На него се представя най-разнообразна информация - от прогноза за времето и новини на водещите световни информационни агенции до съобщения за ново писмо и мини панел за управление на плеъра.
 
RightMark 3DSound 2.3 обновен на 25.01.2007
За тестване на звука
Freeware
Windows All
RightMark
RightMark 3DSound е безплатна програма за тестване на звука с доста интересни възможности. Предлага функции като: DirectSound диагностики; проверка за присъствие на EAX1, EAX2, EAX3 поддръжка; субективно тестване на DirectSound3D позиционирането и др. Можете да премествате източника на звука и да ...
 
Географски справочник 1.02 добавен на 25.01.2007
Географски справочник "Света в цифри"
Freeware
Windows All
Борислав Бонев
Това е втората актуализация на Географски справочниик "Света в цифри". Новото в версия 1.02 е подробен тематичен каталог на полезни интернет сайтове. Ако желаете да прочетете за миналите версии или да си ги свалите кликнете на тези линкове:
 
Crammer 1.0.0.43 добавен на 24.01.2007
Учете думи и словосъчетания на чужд език
Freeware
Windows All
Pavel Lozhkin
Учите ли чужд език? Искате ли да разширите речника си? Или пък да повтаряте думите, които са ви дали? Crammer е отлично средство, което ще ви помогне да учите думи. На определен от вас период от време програмата показва една дума на чуждия език, който учите, чувате я, виждате транскрипцията и ...
 
Solitaire Game Ultra 1.0 добавен на 24.01.2007
Поиграйте пасианс с най-добрия приятел на човека
Freeware
Windows All
Free Games Way
Това е една от най-популярните игри с карти в света. Правилата са ясни - трябва да съберете четирите бои на тестето карти на четирите купчинки, като започнете от туз и завършите с поп. От тестето ще се показва различна комбинация от три карти, които можете да разпределяте между седемте колони.
 
Brontosaur Poker 1.0 добавен на 24.01.2007
Върнете се в каменната ера, играейки... покер :)
Freeware
Windows All
Free Games Way
Праисторическият човек е бил разкъсван от вечния въпрос: "Да ям или да не ям месо?". Вие можете да го разсеете, като поиграете малко карти с него. Това е една забавна разновидност на покера, която вероятно ще допадне на мнозина от вас!
 
Fish Passion 2.0 добавен на 24.01.2007
Бъдете една безпощадна риба в тази забавна игра
Freeware
Windows All
Free Games Way
Вие сте само една рибка в големия океан, а около вас е пълно с гладници, които само чакат беззащитни създания. Дали обаче сте беззащитни, зависи единствено от вас. Колкото повече си хапвате, толкова по-силни ще ставате. Можете да увеличавате способностите си. Дълбините на океана са пред вас!
 
Moon Slideshow 1.0 добавен на 24.01.2007
От Земята до Луната
Freeware
Windows All
allwindowssoft
Moon Slideshow ви поднася безвъзмездно поредица от красиви фотоси на естественият ни спътник - Луната. Скрийнсейвъра е прекрасно допълнение към вашата Windows система. Потопете се в лунните пейзажи, помечтайте за нещо хубаво и забравете за неприятните неща!
 
Sunset Slideshow 1.0 добавен на 24.01.2007
Красиви залези от цялата ни планета
Freeware
Windows All
allwindowssoft
Sunset Slideshow показва сменящи се картини на пейзажи с красиви залези от различни места на планетата. Изображенията са с високо качество, както в художествено отношение, така и в техническо. Идеален начин за вечерно отпускане пред компютърния екран.
 
Winype v1 добавен на 22.01.2007
Сега вече Skype и WinAmp работят заедно! Искате ли приятелите ви да виждат коя песен слушате?
Freeware
Windows All
Мартин Маринов
WinYpe е уникална екстра за Skype. След като я пуснете и напишете поздрав, то в лентата с настроението ви (до името ви) в Skype ще се появи поздрава и името на песента, която слушате в момента на WinAmp. А ако искате да поздравите човека, с който в момента си чатите, просто напишете *\winamp* и ...
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.