download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ПРОГРАМИ  Резултати 2291-2300 от 23055

Quick Picture Viewer 3.1.4 обновен на 10.05.2021
Визуализатор на изображения
Open Source
Windows 7/8/10
ModuleArt
*Quick Picture Viewer* е инструмент за преглед на изображения с отворен код, който е едновременно гъвкав и лесен за употреба.

Този олекотен визуализатор на изображения е солидна опция за заместване на Windows Photo Viewer, който е по подразбиране.

 
Adaware Antivirus Free 12.10.142.0 обновен на 10.05.2021
Безплатен антивирусен продукт от Lavasoft
Freeware
Windows 7/8/10
Adaware
*Adaware Antivirus* известна преди като *Lavasoft Antivirus* предпазва компютъра ви от онлайн заплахи, за да можете да се съсредоточите върху важните за вас неща.
Програмата ви позволява да планирате ежедневно сканиране, да получавате сигурност в реално време, да елиминирате подозрителни ...
 
Kigo Video Converter Pro за Mac 7.2.0 обновен на 10.05.2021
Мощен конвертор за Мас
Shareware
Mac OS X
Kigosoft Inc.
*Kigo Video Converter Pro* за Мас е отличен конвертор, с който ще можете да конвертирате видео формати с перфектно качество и конверсия.
Приложението поддържа почти всички популярни видео формати, включително FLV, MPEG1, MPEG2, MP4, 3GP, 3G2, MOV, AVI, M2TS, MPEG TS / ТР (за HD видео), M4V и ...
 
PtokaX Hub Server 0.5.2.2 обновен на 10.05.2021
Бързо създаване на HUB сървъри
Freeware
Windows All
PtokaX
Това е най-новата версия на PtokaX server за създаване на HUB сървъри. Използва се за DC++ (Direct Connect) и P2P. Ако веднъж сте работили с тази програма, то сега ще можете без никакви усложнения да я настроите напълно. Предлага лесен и удобен за работа интерфейс.
 
Mosaic Creator 3.3 обновен на 09.05.2021
Оригинални мозайки
Shareware
Windows All
Olej
Програма за създаване на ескизи и мозаечни рисунки, където като кутийка в мозайката се използват множество други миниятюрни изображения. Поддържат се всички разпространени графични формати, възможно е да се изберат ефекти, шарки, типове кутийки за бъдещата мозайка.
 
Gadwin PrintScreen 6.5 обновен на 09.05.2021
Направете снимка на екрана си и го запишете в произволен формат
Freeware
Windows All
Gadwin Systems, Inc.
Супер програма за запазване на screenshot-и. Може да работи в режим на цял екран (снима целия екран), режим на активния прозорец или най-ценното - заграждате с мишката си частта от екрана, която искате да вземете като картинка и я копирате. Можете да настроите клавишната комбинация, с която да ...
 
Diagram Studio 6.2 обновен на 09.05.2021
Лесно създаване на диаграми и схеми
Shareware
Windows All
Gadwin Systems, Inc.
Diagram Studio ви предоставя различни инструменти за бързо създаване на променливи, бизнес и технически диаграми, схеми, планове, родословно дърво и т.н. Обектите се създават, използвайки основни графични компоненти, а за по-сложните можете да използвате библиотеките, които вървят с програмата. За ...
 
The Calc 3.02 обновен на 09.05.2021
Мощен многофункционален калкулатор
Freeware
Windows All
С.Ф. Гоголев
Въвеждането на данни е опростено. Пресмятанията мога да стават в различни бройни системи, събират се и се изваждат дати и периоди. Възможно е решаването на най-често срещаните алгебрични уравнения.
 
CamStudio 2.7.4 (Build r354) обновен на 08.05.2021
Кепчър за екрана
Freeware
Windows All
Cam Studio
За статични презентации на отделни програми е подходящо да ползвате screenshot-ове. А ако искате да демонстрирате как се прави нещо? Тази програма ще запише във видео файл всичко, което стане на екрана ви. По-нататък можете да ползвате този запис за всякакви презентации.
 
XOD 0.38.0 обновен на 08.05.2021
Графичен език за програмиране с Arduino
Open Source
Windows 7/8/10
XOD Inc
В XOD можете да програмирате платка Arduino чрез визуални обекти (наречени "нодове"). Те съответстват на реални сензори, двигатели и др., както и на логически и математически функции. Всеки възел има поне един вход за данни и изходи за извеждане на резултата от работата. Връзките между ...
 

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.